• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

15110000-2 М'ясо (15112130-6 курка потрошена охолоджена , 15112130-6 ніжка куряча охолоджена)

Торги відмінено

262 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.6% або 1 500.00 UAH
Період оскарження: 18.01.2022 09:33 - 31.01.2022 00:00
Вимога
Є відповідь

Оскарження

Номер: ab30e34aa4ba44d190ef08c26a61a682
Ідентифікатор запиту: UA-2022-01-18-000917-a.a2
Назва: Оскарження
Вимога:
15.02.2022 учасника ФОП Голуб Ірину Григорівну було дискваліфіковано, з тієї причини, що «відповідно до декларації учасник постачатиме запропонований товар відповідно до ТУУ, згідно технічних вимог тендерної документації запропонований товар повинен відповідати вимогам ДСТУ» - ФОП Голуб Ірина Григорівна не згодна з даним рішенням. Вимоги, встановлені в технічних умовах (ТУУ), не суперечать обов’язковим вимогам законодавства та нормативних документів, що поширюються на дану продукцію. Вони не нижче вимог стандартів ДСТУ, що поширюються на цю продукцію і не суперечать вимогам стандартів і технічних умов на продукцію. Виробники курятини здебільшого декларують якість своєї продукції, зокрема, цілих курячих тушок, а також окремих порційних частин власним технічним умовам (ТУУ), які розроблені відповідно до ДСТУ 3143:2013. Щодо порційних частин курячої тушки, то виробники декларують їх якість виключно відповідно до власних ТУУ. На відміну від державних стандартів, технічні умови розробляє сам виробник, у випадку якщо на певний новий вид продукції взагалі не існує державних стандартів, або ж якщо йому потрібно розширити асортимент продукції, запровадити новітні розробки, вдосконалити технологічний процес, упаковку, приймати участь у тендерах тощо. Вимоги, заявлені в ТУУ, не суперечать вимогам ДСТУ. Вимоги ТУУ покращують вимоги державних стандартів. На ТУУ (як і на продукцію, виготовлену за його вимогами) попередньо отримують висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, ТУУ проходять перевірку на відповідність чинному законодавству. Виходячи з вищезазначеного, ФОП Голуб Ірина Григорівна, просить переглянути її дискваліфікацію, адже запропонована нею продукція не гірша, а навіть краща за ту, яку вимагав замовник і відповідає діючим вимогам, що застосовуються на території України. Товар відповідає показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Доброго дня! Дякуємо за зауваження, відповідні зміни будуть внесені.
Статус вимоги: Задоволено
Вимога
Є відповідь

Щодо незаконного визначення переможцем закупівлі ФОП Голуб І.Г.та необхідності скасувати рішення про визначення переможця(закупівля UA-2022-01-18-000917-a

Номер: 96b3490d09984425b0b3c1d16f545602
Ідентифікатор запиту: UA-2022-01-18-000917-a.c1
Назва: Щодо незаконного визначення переможцем закупівлі ФОП Голуб І.Г.та необхідності скасувати рішення про визначення переможця(закупівля UA-2022-01-18-000917-a
Вимога:
Вимога:Щодо незаконного визначення переможцем закупівлі ФОП Голуб Ірини Григорівни та необхідності скасувати рішення про визначення переможця (закупівля UA-2022-01-18-000917-a). 07.02.2022 року відбувся аукціон на закупівлю товару ДК 15110000-2 М’ясо(15112130-6 курка потрошена охолоджена,15112130-6 ніжка куряча охолоджена).Рішенням Замовника (Протокол № 8 від 08.02.2022 року) визначено переможцем процедури закупівлі ФОП Голуб Ірину Григорівну.ТОВ «Продлідер-19» не може погодитись з таким рішенням Замовника з наступних причин:У ст..5 ЗУ «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року №922-VIII закріплені ,зокрема,наступні принципи здійснення публічних закупівель та недискримінація учасників: добросовісна конкуренція серед учасників, недискримінація учасників та рівне ставлення до них,відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель,а також об’єктивне та неупереджене визначення переможця процедури закупівлі .В той же час ,Замовником, при розгляді тендерної пропозиції Голуб Ірини Григорівни , не була надана належна оцінка наступним фактам: Відповідно до Розділу 3 «Інструкції з підготовки тендерної пропозиції»Тендерної документації «…Тендерна пропозиція повинна складатися з :…інформації про необхідні технічні,якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі,а саме технічну специфікацію,що повинна складатись з документів(Додаток 3) до цієї тендерної пропозиції. В Додатку 3 до тендерної документації п.1 Технічні параметри ,технічний опис технічних та якісних характеристик до предмету закупівлі ,найменування товару визначено:Курка потрошена охолоджена повинна відповідати вимогам ДСТУ , Ніжка куряча охолоджена повинна відповідати вимогам ДСТУ. В той же час в складі тендерної пропозиції ФОП Голуб І.Г. надані декларація виробника , посвідчення про якість на М’ясо бройлера (тушка) ,що відповідає ТУ У 51-00419880-040-2003, на Ніжку курчати бройлера,що відповідає ТУ У-15.1 00419880-040-2003, таким чином ані найменування товару , ані ТУ У не відповідають вимогам до предмету закупівлі, а тому пропозиція учасника підлягає відхиленню. Враховуючи вищевикладене ,просимо переглянути рішення Замовника( Протокол №8 від 08.02.2022 року) про визначення ТОВ Голуб Ірини Григорівни переможцем Процедури закупівлі та прийняти нове рішення ,яким відхилити тендерну пропозицію ТОВ Голуб І.Г. на підставі п.1 ст.31 ЗУ «Про публічні закупівлі».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Доброго дня! Дякуємо за зауваження, відповідні зміни будуть внесені.
Статус вимоги: Задоволено