• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП
  • 1

Послуги їдалень, код 55510000-8 «Послуги їдалень» за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» (послуги гарячого харчування)

Завершена

1 538 665.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 7 693.33 UAH
Період оскарження: 13.01.2022 16:29 - 26.01.2022 00:00
Вимога
Відхилено

Внести зміни

Номер: f6fffbb820034c5a951bca8a0a27e249
Ідентифікатор запиту: UA-2022-01-13-006116-a.a1
Назва: Внести зміни
Вимога:
Просимо вказати у технічному завданні, тендерній пропозиції та специфікації до договору вид сніданку при одноразовому харчуванні (перший сніданок або другий сніданок).
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний Учасник! На виконання п.2 Технічного завдання Додатку 4 тендерної документації Учасник зобов’язаний надати в складі тендерної пропозиції розроблене відповідно до норм Постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 р. № 305 (на далі-Постанова) Примірне чотиритижневе сезонне меню (для одноразового харчування на зимовий, весняний та осінній періоди) та Примірне чотиритижневе сезонне меню (для п’ятиразового харчування на зимовий, весняний та осінній періоди) із дотриманням вимог чинного законодавства безпосередньо для харчування учнів КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР» та погоджене з територіальним органом Держпродспоживслужби. У закладі для здобувачів освіти організовується п’ятиразове та одноразове гаряче харчування відповідно до норм харчування та п.16 розділу Організація харчування «Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» затвердженого Постановою: «16. Режим (кратність) харчування може організовуватися: одноразово – сніданок п’ятиразово - сніданок, другий сніданок, обід, підвечірок, вечеря.» Виходячи з вище наведеного Учасник повинен розробити меню на одноразове харчування відповідно до Додатку 9 до норм «Норми споживання основних груп харчових продуктів для організації одноразового харчування в закладах загальної середньої освіти та інших закладах освіти, що провадять освітню діяльність на певному рівні (рівнях) повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у разі п’ятиденного перебування» Постанови. На підставі вищенаведеного Замовник не вбачає за необхідне вносити зміни до виду сніданку при одноразованому харчуванні в технічному завданні, тендерній пропозиції та специфікації до договору так, як Учасник повинен розробити меню на виконання вимог додатку 9 Постанови КМУ від 24 березня 2021 р.№ 305.
Статус вимоги: Відхилено