-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Філе куряче
Торги відмінено
195 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 975.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 975.00 UAH
Період оскарження:
13.01.2022 15:18 - 19.01.2022 10:00
Вимога
Відкликано скаржником
Оскарження
Номер:
9638ad1a9b5c410cbb3fff593a5513ab
Ідентифікатор запиту:
UA-2022-01-13-004923-a.b1
Назва:
Оскарження
Вимога:
Шановна УПОВНОВАЖЕНА ОСОБА! Відповідно до вашого протоколу № 8 від 02 лютого 2022 року переможцем процедури закупівлі обрано фізичну особу-підприємця Коваля Є.Г., проте мною, як учасником процедури фізичною особо – підприємцем Жадан В. Г. виявлено порушення в наданих в складі пропозиції документів переможця процедури, а саме:
1) Відповідно до Додатку 5 «Технічна специфікація» пункту 1 «Загальні умови постачання» учасник повинен надати:
- Виробник повинен мати: сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів згідно ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005); сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) на підтвердження подається Учасником відповідні сертифікати.
В складі пропозиції переможця процедури закупівлі в файлі «Технічні» на сторінці 12,13 надано сертифікати надано ISO 22000:2005 та ISO 9001:2015 термін дії яких закінчився відповідно 13 листопада 2021 року та 13 листопада 2018 року. Тобто подані сертифікати не є чинними.
2) Відповідно до Додатку 5 «Технічна специфікація» пункту учасник повинен надати:
6. Відповідність товару вимогам по якості та безпечності і спроможність учасника забезпечити належну якість та безпечність товару на момент поставок також має бути підтверджена учасником шляхом надання в пропозиції передбачених законом на момент подання пропозиції документів:
акт, складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин» для підтвердження відповідності транспортних засобів та складського приміщення відповідно Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 за № 447 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин»;
акт, складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР відповідно Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 за № 446 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР» (виданого не раніше вересня 2021 року);
В складі пропозиції переможця процедури на сторінці 43-63 файлу «Документи», відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 за № 447 надано акт обстеження складського приміщення, в якому в розділі «Види об’єктів та або види господарської діяльності щодо яких проводиться захід» зазначено види діяльності щодо яких здійснювалась перевірка об’єкту. Відповідно до оголошення предметом закупівлі є «М'ясо» (філе куряче охолоджене), проте в наданому акті відсутній вид діяльності (КВЕД), який би підтверджував можливість зберігання предмета закупівлі в наявному складському приміщенні.
Також в складі пропозиції переможця процедури на сторінці 64-84 файлу «Документи», відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 за № 446 надано акт обстеження складського приміщення, в якому площа складського приміщення складає 214 кв.м. Відповідно до договору №6/13 від 01.02.2021 року «найму/суборенди/нежитлового приміщення» пункту 1.1 наймається частина приміщення загальною площею 92 кв.м., тобто вищезазначене свідчить, що наданий акт відноситься до іншого приміщення.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
03.02.2022 13:47
Вирішення:
Добро дня, шановний Учаснику! Дякую за звернення.
1. Щодо першого питання
Так, дійсно відповідно до Додатку 5 «Технічна специфікація» пункту 1 «Загальні умови постачання» Учасник повинен надати:
- Виробник повинен мати: сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів згідно ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005); сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) на підтвердження подається Учасником відповідні сертифікати.
В складі пропозиції Учасника закупівлі ФОП Коваль Є.Г. в файлі «Технічні» на сторінці 12,13 надано сертифікати надано ISO 22000:2005 та ISO 9001:2015 термін дії яких закінчився відповідно 13 листопада 2021 року та 13 листопада 2018 року. Тобто подані сертифікати не є чинними.
2 Щодо другого питання.
Дійсно в складі пропозиції переможця процедури на сторінці 43-63 файлу «Документи», відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 за № 447 надано акт обстеження складського приміщення, в якому в розділі «Види об’єктів та або види господарської діяльності щодо яких проводиться захід» зазначено види діяльності щодо яких здійснювалась перевірка об’єкту. Відповідно до оголошення предметом закупівлі є «М'ясо» (філе куряче охолоджене), проте в наданому акті відсутній вид діяльності (КВЕД), який би підтверджував можливість зберігання предмета закупівлі в наявному складському приміщенні.
Крім того в Акті № 27/28-22 від 06.01.2022 р. вказано, що діяльність ФОП Коваль Євгена Григорійовича пов'язана з харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 градусів С і залишатися придатними для споживання людиною, а саме транспортування, що суперечить вимогам додатку 5 "Технічна специфікація" (Умови зберіганні: при температурі від 0 С до +4 С і відносній вологості не більше 75%.)
А також встановлена розбіжність між площею складського приміщення в акті обстеження та укладеному договорі оренди приміщення.
Статус вимоги:
Задоволено
Опис причини скасування:
cancelled
Дата скасування:
07.02.2022 15:34