-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо свинини без кістки охолоджене; філе куряче охолоджене; окорок курячий охолоджений; м’ясо яловичини без кістки охолоджене; печінка ялова
М’ясо свинини без кістки охолоджене; філе куряче охолоджене; окорок курячий охолоджений; м’ясо яловичини без кістки охолоджене; печінка ялова - 3234 кг, в т.ч.: М’ясо свинини без кістки охолоджене – 1013 кг; Філе куряче охолоджене – 1307 кг; Окорок курячий охолоджений – 360 кг; М’ясо яловичини без кістки охолоджене – 314 кг.; Печінка ялова – 240 кг.. Номенклатура, асортимент та вимоги зазначено у додатку 1 до тендерної документації «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ» Категорії замовника - органи державної влади (орган законодавчої, органи виконавчої, судової влади), та правоохоронні органи держави, органи влади Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання територіальних громад. Вид закупівлі - процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень. Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури відкритих торгів є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.
мін. крок: 0.5% або 2 077.02 UAH
Скарга
- рішення від 04.11.2020 № 20493.pdf 13.02.2022 23:58
- ПРОТОКОЛ_ВІДХИЛЕННЯ 3_УО.doc 13.02.2022 23:58
- Скарга Вознесенське рез м'ясо UA-2022-01-10-002391-c.pdf 13.02.2022 23:58
- Скарга Вознесенське рез м'ясо UA-2022-01-10-002391-c.pdf.p7s 14.02.2022 09:10
- Рішення від 16.02.2022 № 3244.pdf 16.02.2022 15:01
- Інформація про резолютивну частину рішення від 23.02.2022 №3741.pdf 04.04.2022 14:55
- Рішення від 23.02.2022 № 3741.pdf 08.04.2022 13:55
- Пояснення.pdf 21.02.2022 17:44
- Пояснення на АМКУ.doc 21.02.2022 17:44
- Цінова пропозиція.pdf 21.02.2022 17:44
- Технічна специфікація.PDF 21.02.2022 17:44
- Інформації про необхідні технічні_ якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі_ технічна специфікація.PDF 21.02.2022 17:44
- Заповнений і підписаний проект.pdf 21.02.2022 17:44