-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Сухарі та печиво:пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Завершена
80 400.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 402.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 402.00 UAH
Період оскарження:
06.01.2022 11:58 - 13.01.2022 12:00
Вимога
Вирішена
Технічні вимоги
Номер:
e1f01c3750724762953f70bfb127cdd7
Ідентифікатор запиту:
UA-2022-01-06-000372-a.b1
Назва:
Технічні вимоги
Вимога:
Згідно Закону Розділ III ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАКУПІВЛІ Стаття 14. Спрощені закупівлі: п. 3. В оголошенні про проведення спрощеної закупівлі, що оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 цього Закону, обов’язково зазначаються:1) найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія;2) назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності);3) інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі;4) кількість та місце поставки товарів або обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг;5) строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг;6) умови оплати;7) очікувана вартість предмета закупівлі;8) період уточнення інформації про закупівлю (не менше трьох робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення спрощеної закупівлі в електронній системі закупівель) і т.д.п.5. Оголошення про проведення спрощеної закупівлі та вимоги до предмета закупівлі не повинні містити вимог, що обмежують конкуренцію та призводять до дискримінації учасників .Додаток № 2 Технічні та якісні характеристики до предмета закупівліДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів. Найменування «Печиво (здобне пісочно-відсадне; цукрове)» ВІДСУТНЯ будь яка конкретика до кількості(що кординально впливає на ціну пропозиції, бо ЗДОБНЕ пісочно-відсадне та цукрове, зовсім РІЗНІ ВИДИ ПЕЧИВА ) або співвіднощення кожного виду печива. Чи в рівній кількості? Чи то технічна помилка і замість ; потрібно поставити «АБО»? Щоб не було сумнівів до доброчесності тендерного комітету ВИМАГАЄМО зазначити або кількість кг кожного виду печива, або зазначити відсоткове співвідношення двох видів печива
Вимагаємо:
1. Розмістити оголошення про проведення спрощеної закупівлі.
2. Зазначити або кількість кг кожного виду печива, або залишите один вид(в асортименті).
3. Виправити некоректний термін в Додатку № 2 «Упаковка - паперові ящики» на термін «Ящики з гофрованого картону»
Пов'язані документи:
Учасник
- ДСТУ 3781-2014.pdf 10.01.2022 10:02
Дата подачі:
10.01.2022 10:02
Вирішення:
Доброго дня шановний Учасник! Щодо вашої вимоги UA-2022-01-06-000372-a.b1 повідомляємо наступне:
до Оголошення про закупівлю 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів, згідно Державного класифікатора ДК 021:2015 було внесено зміни стосовно вашого питання щодо найменування та кількості печива, та викладено в електронній системі у новій редакції. Що стосується питання некоректного терміну у Додатку №2 "Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі" - "Упаковка- паперові ящики" Замовник не вбачає в цьому обмеження конкуренції та залишає без змін.
Статус вимоги:
Задоволено