• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Торги не відбулися

2 473 240.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 24 732.40 UAH
Період оскарження: 16.12.2021 15:27 - 28.12.2021 00:00
Вимога
Вирішена

Вимога про виправлення помилки у Додатку 5 Технічна специфікація предмету закупівлі та у додатку 2 до Проєкту Договору .

Номер: 3db3f7fafe624c4fbb2756d45c81dd85
Ідентифікатор запиту: UA-2021-12-16-007996-b.c1
Назва: Вимога про виправлення помилки у Додатку 5 Технічна специфікація предмету закупівлі та у додатку 2 до Проєкту Договору .
Вимога:
Доброго дня. Просимо Замовника закупівлі виправити помилку у Додатку 5 до тендерної документації :Технічна специфікація предмету закупівлі – пункт Оцінка якості та у Додатку 2 до Проєкту Договору № на постачання продуктів харчування - ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ЗАМОВНИКА ЗАКУПІВЛІ в пункті – Оцінка якості , а саме : зазначене Замовником ДСТУ 4287 не відповідає вимогам , щодо визначення якісних показників хлібобулочних виробів .Це ДСТУ 4287 визначає вимоги по - Якість ґрунту. Відби-рання проб. Просимо внести виправлення , щодо цієї помилки. Просимо зауважити , що якість хлібобулочних виробів ( зокрема Батон , в контексті чого ймовірно було припущено помилку у зазначені ДСТУ на оцінку якості ) згідно чинного Законодавства та державних стандартів прийнято використовувати : ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги та/або ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Доброго дня! Технічну помилку в коді ДСТУ в тендерній документації було виправлено, зміни внесено, Дякую за підказку!
Статус вимоги: Задоволено