• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб білий (пшеничний) подовий 1 ґатунку, хліб цільнозерновий пшеничний)

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб білий (пшеничний) подовий 1 ґатунку, хліб цільнозерновий пшеничний) на 2022 рік .

Завершена

1 191 600.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 5 958.00 UAH
Період оскарження: 01.12.2021 10:07 - 21.12.2021 00:00
Вимога
Вирішена

Вимога про усунення недоліків

Номер: c76255b44a434c49b1db1e7ba5db9f48
Ідентифікатор запиту: UA-2021-12-01-002125-c.c1
Назва: Вимога про усунення недоліків
Вимога:
Вимога про усунення не відповідностей у Тендерній документації. Відповідно до Додатку №3 до тендерної документації, Вами описуються якісні товару, а саме фізико-хімічні показники, які не відповідають чинним вимогам ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУУ, СОУ. А саме, Хліб білий (пшеничний) подовий 1 гатунку за фізико – хімічними показниками повинен бути: Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 44,0; Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 3,0; Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 67,0. Однак, згідно з ТУ У 15.8-00378038-016-2004, фізико – хімічні показники інші, а саме: Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 47,0; Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 4,0; Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 65,0. Також, Хліб цільнозерновий пшеничний, вимагається з наступними Фізико – хімічні показниками: Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 46,0 Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 5,0 Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 65,0. Однак, згідно з ДСТУ 7517:2014, фізико – хімічні показники інші, а саме: Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 50,0; Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 7,0; Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 55,0. На підставі вищезазначеного, вимагаємо внести зміни до Тендерної документації, згідно діючого законодавства України, а саме вказати Фізико-хімічні показники Хліба відповідно до ТУ У 15.8-00378038-016-2004 і ДСТУ 7517:2014, та визначити наступні фізико-хімічні показники хліба: Хліб білий (пшеничний) подовий 1 гатунку: Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 47,0; Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 4,0; Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 65,0. Хліб цільнозерновий пшеничний: Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 50,0; Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 7,0; Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 55,0.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний учасник! Дякуємо за звернення. В тендерну документацію шляхом будуть внесені зміни. З повагою. Уповноважена особа з публічних закупівель..
Статус вимоги: Задоволено