-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб білий (пшеничний) подовий 1 ґатунку, хліб цільнозерновий пшеничний)
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб білий (пшеничний) подовий 1 ґатунку, хліб цільнозерновий пшеничний) на 2022 рік .
Завершена
1 191 600.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 5 958.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 5 958.00 UAH
Період оскарження:
01.12.2021 10:07 - 21.12.2021 00:00
Вимога
Вирішена
Вимога про усунення недоліків
Номер:
c76255b44a434c49b1db1e7ba5db9f48
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-12-01-002125-c.c1
Назва:
Вимога про усунення недоліків
Вимога:
Вимога про усунення не відповідностей у Тендерній документації.
Відповідно до Додатку №3 до тендерної документації, Вами описуються якісні товару, а саме фізико-хімічні показники, які не відповідають чинним вимогам ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУУ, СОУ.
А саме, Хліб білий (пшеничний) подовий 1 гатунку за фізико – хімічними показниками повинен бути:
Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 44,0;
Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 3,0;
Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 67,0.
Однак, згідно з ТУ У 15.8-00378038-016-2004, фізико – хімічні показники інші, а саме:
Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 47,0;
Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 4,0;
Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 65,0.
Також, Хліб цільнозерновий пшеничний, вимагається з наступними Фізико – хімічні показниками:
Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 46,0
Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 5,0
Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 65,0.
Однак, згідно з ДСТУ 7517:2014, фізико – хімічні показники інші, а саме:
Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 50,0;
Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 7,0;
Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 55,0.
На підставі вищезазначеного, вимагаємо внести зміни до Тендерної документації, згідно діючого законодавства України, а саме вказати Фізико-хімічні показники Хліба відповідно до ТУ У 15.8-00378038-016-2004 і ДСТУ 7517:2014, та визначити наступні фізико-хімічні показники хліба:
Хліб білий (пшеничний) подовий 1 гатунку:
Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 47,0;
Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 4,0;
Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 65,0.
Хліб цільнозерновий пшеничний:
Вологість м’якушки, %, не більше ніж - 50,0;
Кислотність м’якушки, град., не більше ніж – 7,0;
Пористість м’якушки, %, не менше ніж – 55,0.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
06.12.2021 15:59
Вирішення:
Шановний учасник! Дякуємо за звернення. В тендерну документацію шляхом будуть внесені зміни.
З повагою. Уповноважена особа з публічних закупівель..
Статус вимоги:
Задоволено