• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

Оброблені овочі та фрукти - 3 лоти

Завершена

3 586 380.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 3 697.50 UAH
Період оскарження: 29.11.2021 16:15 - 12.12.2021 00:00
Вимога
Вирішена

умови поставки

Номер: 17858a7f13c849438c1c4e5ab9a25d01
Ідентифікатор запиту: UA-2021-11-29-012783-c.c3
Назва: умови поставки
Вимога:
1. Відповідно до п.6 Розділу 3 Тендерної документації Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2022 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Пунктом 7.2 Додатку 5 до Тендерної документації (проект договору) передбачена відповідальність за порушення графіку поставки товару. При цьому, ні умовами тендерної документації, ні умовами проекту договору (додаток 5 до тендерної документації) не передбачено графіку поставок. З підстав, що викладені вище, для розуміння закладення логістичних витрат при формуванні ціни тендерної пропозиції, просимо надати графік та періодичність поставок товару та внести відповідні зміни до тендерної документації.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: В тендерну документацію внесено зміни.
Статус вимоги: Задоволено
Вимога
Вирішена

технічні вимоги

Номер: bc2b4e701b1d4294a5e98f82a21a66eb
Ідентифікатор запиту: UA-2021-11-29-012783-c.c2
Назва: технічні вимоги
Вимога:
Додатком 1 до тендерної документації визначено технічні характеристики окремих частин предмету закупівлі (лотів). Так, по ЛОТу 2 – Фрукти оброблені (14 840 кг) Фрукти сушені – 4 600 кг; Курага – 5 100 кг; Родзинки світлі – 5 140 кг) визначено оцінку якості предмета закупівлі, відповідно до якої дана продукції має відповідати ДСТУ 8494:2015, ДСТУ 8471:2015, ГОСТ 28501-1990. ГОСТ 28501-1990 на території України не діє. За таких обставин просимо виключити зазначену вимогу з тендерної документації.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: В тендерну документацію внесено зміни.
Статус вимоги: Задоволено
Вимога
Вирішена

технічні вимоги

Номер: f333463af5ec471987972f0edfbce26f
Ідентифікатор запиту: UA-2021-11-29-012783-c.c1
Назва: технічні вимоги
Вимога:
2. Відповідно до оголошення про проведення закупівлі та тендерної документації визначено три лота у зазначеній закупівлі. Так, згідно Лоту 3 здійснюється закупівля Овочі оброблені, а саме: Капуста квашена – 9 600 кг; Огірки солоні – 15 800 кг; Томатна паста – 2 180 кг. Умовами тендерної документації (Додаток 1) передбачено, що продукція має відповідати ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015, ДСТУ 5081:2008. Також передбачено вимоги до споживчої тари: продукція має бути розфасована в скляні банки ємністю капуста та огірки – 3,0л, томатна паста – 0,5л. Відповідно до ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови строк зберігання солених огірків від дати виготовлення визначений не більше ніж: - У бочках і контейнерах: - 9 міс.за температури від мінус 1 ºС до плюс 4ºС; - У скляній тарі : - 7 діб за температури від 4ºС до 12ºС. Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні. - 15 діб за температури від мінус 1ºС до плюс 4ºС. Відповідно до ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена строк зберігання квашеної капусти від дати виготовлення становить: - У спеціалізованих ящикових піддонах, збірних-розбірних місткостях, бочках: - 8 міс. за температури від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС; - у скляних банках (з непастеризованою капустою) - 0,5 міс. при температурі зберігання від мінус 1 ºС до плюс 4 ºС; - 5 діб при температурі понад 4 ºС до 10 ºС. . Можливість зберігання в холодильнику або обладнаному підвальному приміщенні. Враховуючи зазначені вимоги ДСТУ 8509:2015 ДСТУ 8642:2016 та вимоги тендерної документації, якою вимагається поставка товару у склотарі, передбачається здійснення перефасування огірків солених, квашеної капусти з бочок або контейнерів у скляну тару перед поставкою та суворе дотримання температурного режиму під час зберігання товару у навчальних закладах (наявність холодильників у значній кількості). При недотриманні температурних режимів у стислі терміни квашена капуста, квашені огірки стануть непридатними для вживання та можуть викликати харчові отруєння. Для продовження терміну придатності продукції її під час перефасування можна піддати стерилізації та укупорити металевими кришками згідно технічних умов, якими володіють виробники України. У цьому випадку строк придатності продукції збільшується до 1 року при температурі зберігання від плюс 1 ºС до 25 ºС. За таких обставин просимо надати роз’яснення чи може бути учасниками процедури закупівлі запропонована продукція, яка відповідає вимогам ДСТУ 8642:2016, ДСТУ 8509:2015 та для її зберігання пройшла стерилізацію, а саме: Огірки солоні стерилізовані Капуста квашена стерилізована Також просимо внести відповідні зміни до тендерної документації у разі позитивної відповіді.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: В тендерну документацію внесено зміни.
Статус вимоги: Задоволено