• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Молоко сухе ДК 021:2015 - 15510000-6 Молоко та вершки

Категорія замовника: п. 3 ч.4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно Додатку 1 до Тендерної документації.

Завершена

55 146.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 551.46 UAH
Період оскарження: 23.09.2021 14:29 - 07.10.2021 00:00
Вимога
Є відповідь

Звернення-вимога щодо роз’яснень та усунення порушення в процесі проведення процедури відкритих торгів з приводу неправомірного визначення переможця

Номер: 30ce8a0445004ba8917c48898299bb1d
Ідентифікатор запиту: UA-2021-09-23-008105-b.c1
Назва: Звернення-вимога щодо роз’яснень та усунення порушення в процесі проведення процедури відкритих торгів з приводу неправомірного визначення переможця
Вимога:
Учасник – ФОП Богачук Олександр Григорович. Замовник -Ладижинський дитячий будинок-інтернат Закупівля оголошена: 23.09..2021 року. ФОП Богачук Олександр Григорович є учасником закупівлі, яку проводить Ладижинський дитячий будинок-інтернат (далі - Замовник) через систему закупівель «Рrozorro», а саме по предмету закупівлі Молоко сухе ДК 021:2015 - 15510000-6 Молоко та вершки Кількість товарів або обсяг надання послуг:325кг, ідентифікатор закупівлі UA-2021-09-23-008105-b Згідно протокольного рішення №158 уповноваженої особи Ладижинського дитячого будинку-інтернату. визнано переможцем у процедурі закупівлі ТОВ «Вінпродтрейд» З аналізу поданих документів ТОВ «Вінпродтрейд» видно, що його пропозиція не відповідає вимогам Замовника, тому Замовник зобов’язаний прийняти рішення про невідповідність пропозиції учасника ТОВ Вінпродтрейд умовам закупівлі та дискваліфікувати цього учасника з наступних підстав. Зрідно технічних вимог до предмета закупівлі (Додаток 1) замовником вимагалось «…На виконання вимог статті 20, 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР зі змінами; наказу Мінагрополітики України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590 зі змінами надати в складі тендерної пропозиції копії: «…- копія посвідчення, що відповідальна особа пройшла навчання за програмою здійснення контролю щодо застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000, 19011)…» Дана вимога учасником ТОВ «Вінпродтрейд» не виконана, оскільки всі надані в складі тендерної пропозиції посвідчення не відповідають вимозі замовника , що відповідальна особа пройшла навчання за програмою здійснення контролю щодо застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000, 19011) Отже його пропозиція не відповідає встановленим вимогам до учасника відповідно Додатку 1 Технічні вимоги до предмету закупівлі і повинна бути відхилена замовником на підставі умов тендерної документації щодо проведення процедури відкритих торгів
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: Шановний Учасник – ФОП Богачук Олександр Григорович, повідомляю Вам, що ваше звернення-вимога буде відхилена, Роз"яснення. Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) - це систематичний підхід до забезпечення безпеки продуктів харчування, який ґрунтується на попередженні появи можливих ризиків. Абревіатура HACCP є скороченням англійських слів – Hazard Analysis and Critical Control Point (аналіз ризиків і визначення критичних контрольних точок). На основі HACCP розробляються і впроваджуються системи управління, в яких безпека харчових продуктів забезпечується за рахунок аналізу і контролю біологічних, хімічних та фізичних ризиків на усіх етапах виробництва. Ці системи поширюються на виробників, постачальників і дистриб’юторів при виробництві сировини, постачанні і контакті з харчовими продуктами. Системи менеджменту, побудовані на основі принципів HACCP , прийнято називати системами безпеки харчових продуктів. Принципи HACCP розроблені так, щоб їх можна було застосовувати в усіх сегментах харчового виробництва – вирощуванні, заготівлі сировини, обробці, виготовленні, поширенні, підготовці до продажу і наданні продуктів споживачеві. Переможець закупівлі ТОВ "Вінпродтрейд" виконав вимоги Додатку 1 п. 12, а саме надав в складі тендерної пропозиції копії: «…- копія посвідчення, що відповідальна особа пройшла навчання за програмою здійснення контролю щодо застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000, 19011)…» У файлі "3 Відповідність технічним якісним та кількісним вимогам.pdf" учасника ТОВ "Вінпродтрейд" сторінка 31 - це наказ про визначення відповідальної особи, а саме Злиденної А.В., сторінки 34, 35, 36 - це посвідчення про пройдене навчання відповідальною особою системи управління безпечністю харчових продуктів до відповідних вимог стандарту ДСТУ ISO 22000 та ДСТУ ISO 19001, зазначених в Додатку 1. Ваша вимога не відповідає дійсності порушення відсутні, тому вона буде відхилена.
Статус вимоги: Відхилено