-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Цукор білий
Цукор повинен бути білим , чистим без плям і сторонніх домішок, консистенція сипка без грудочок. Запах та смак, солодкий без сторонніх запаху та смаку . Цукор повинен відповідати вимогам цього стандарту і його виробляють згідно з технологічною інструкцією, затвердженою у встановленому порядку, з додержанням санітарних правил та норм, затверджених у встановленому порядку центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я Цукор розфасовани насипом у сухі, чисті мішки з полімерних матеріалів. Мішки прошиті. Ярлики прошиті разом з мішком машинним способом. На ярликах нанесено маркування з назвою продукту, назвою, адресою та телефоном виробника, потужностей, країною походження, масою нетто, брутто в кг, датою виробництва, умовами зберігання, строку придатності або кінцевої дати споживання «Вжити до…».
мін. крок: 1% або 500.00 UAH
прохання уточнити кваліфікацію
- цукор.jpg 28.08.2017 12:15
- Протокол рішення 28.08.2017 12:15