• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (охолоджена); Печінка куряча (охолоджена); М’ясо птиці (охолоджене) ; Чверть куряча (охолоджена); Стегна курячі (охолоджені); Філе куряче (охолоджене); М'ясо яловичини вищого гатунку (охолоджене))

Відповідно до умов документації

Торги не відбулися

363 750.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 3 637.50 UAH
Період оскарження: 25.07.2021 11:59 - 06.08.2021 00:00
Вимога
Відхилено

Учасник у складі пропозиції надає документи якості (дійсні на дату проведення аукціону*)

Номер: ba591d21352146ad991b41a2e31357ba
Ідентифікатор запиту: UA-2021-07-25-000043-b.b1
Назва: Учасник у складі пропозиції надає документи якості (дійсні на дату проведення аукціону*)
Вимога:
Надайте роз'яснення який саме документ в Вашому розумінні - документ, якій підтверджує якість та/або безпеку товару, що виданий компетентними органами (підприємствами) у сфері якості та безпеки товарів, де містяться відомості про виробника товару, якого учасник зазначив у Додатку № 2 у складі своєї пропозиції, який мається на увазі документ?Також поясніть, це додатковий документ потрібно надати до декларації виробника або інший подібний документ від виробника товару**, відомості про якого учасник зазначив у Додатку № 2 у складі своєї пропозиції?
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: Шановний Учасник ! Надаємо відповідь на Ваше запитання ( Протокол Уповноваженої особи № 01-08/21 від 03.08.2021 року) : Оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється в електронній системі закупівель відповідно до статті 10 Закону , оголошення про проведення відкритих торгів повинно містити наступну інформацію : найменування , місцезнаходження та ідентифікаційний код Замовника , назва предмета закупівлі із зазначанням коду за Єдиним закупівельним словником , кількість та місце поставки товарів , обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг , очікувану вартість предмета закупівлі , строк поставки товарів , виконання робіт , надання послуг , кінцевий строк надання тендерних пропозицій , умови оплати , мова , якою повинні готуватися тендерні пропозиції , дата і час розкриття тендерних пропозицій , розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону . В Оголошенні про проведення відкритих торгів може зазначатися інша інформація . У тендерній документації зазначаються такі відомості : інструкції з підготовки тендерних пропозицій , один або декілька кваліфікаційних критеріїв відповідно до статті 16 Закону , підстави встановлені статтею 17 Закону , та інформацію про спосіб підтвердження відповідності Учасників установленим критеріям і вимогам згідно із законодавством , інформацію про необхідні технічні , якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі , у тому числі відповідну технічну специфікацію , інформацію про маркування , протоколи випробувані або сертифікати , що підтверджують відповідність предмета закупівлі встановленим Замовником вимогам ( або потребам), кількість товару та місце його поставки , строки поставки та іншу інформацію , вимоги щодо наявності якої передбачені законодавством та яку Замовник вважає за необхідне включити до тендерної документації . Тендерна документація не повинна містити вимог , що обмежують конкуренцію та призводять до дискримінації Учасників , а також вимог щодо документального підтвердження інформації про відповідність вимогам тендерної документації . Тому Замовник не вимагає від Учасника надання якогось конкретного документа , Замовник надає право Учаснику надати або той або інший документ підтверджуючих відповідність установленим критеріям та вимогам предмета закупівлі . Харчові продукти, як вітчизняного, так і іноземного виробництва, що реалізуються на території України, повинні бути безпечними для життя і здоров'я людей, відповідати вимогам українського законодавства з безпеки та окремим показникам якості харчових продуктів (п. 51 ст. 1, ч. 1 ст. 32 Закону від 23.12.97 р. № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», далі – Закон № 771; ч. 1 ст. 34 Закону від 01.12.05 р. № 3164-IV «Про технічні регламенти та процедури оцінки відповідності», далі – Закон № 3164). 1. Сертифікат відповідності (ст. 1 Закону від 17.05.01 р. № 2406-III «Про підтвердження відповідності», далі – Закон № 2406). В обов'язковому порядку сертифікат відповідності видається на види вітчизняної харчової продукції, що підлягають обов'язковій сертифікації. Такими є (розд. 12 Переліку, затвердженого наказом Держкомітету з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.05 р. № 28, далі – Перелік № 28). 2. Міжнародний сертифікат і свідоцтво про визнання відповідності. Ці документи необхідно мати постачальнику на всю харчову продукцію, що ввозиться (імпортується) до України (п. 40 ст. 1, ч. 2 ст. 32 Закону № 771; ст. 1 Зако-ну № 2406). 3. Декларація про відповідність. Цим документом виробник зобов'язаний супроводжувати свою продукцію, якщо так установлено технічним регламентом на відповідний вид харчової продукції (ст. 1, 13 Закону № 2406). 4. Ветеринарні документи. До них згідно ст. 1, 32 Закону від 25.06.92 р. № 2498-XII «Про ветеринарну медицину» відносяться: - ветеринарне свідоцтво при переміщенні на території України; - ветеринарна довідка, якщо продукція переміщується в рамках адміністративного району. Ветеринарні документи видаються на продукти, що підлягають ветеринарному контролю. Перелік таких продуктів наведено у додатку 1 до Тимчасового порядку, затвердженого наказом Державного департаменту ветеринарної медицини від 18.03.99 р. № 6. Для м'яса і м'ясних продуктів потрібна декларація про відповідність, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи і ветеринарні документи.
Статус вимоги: Відхилено