-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 15430000-1 Харчові жири (Маргарин)
Завершена
8 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 80.00 UAH
мін. крок: 1% або 80.00 UAH
Період оскарження:
08.06.2021 09:16 - 14.06.2021 09:15
Вимога
Вирішена
Учасник закупівлі ФОП "Мартиненко О.С" ввів в оману замовника.надавши документи яки не відповідають умовам зберігання продукції.
Номер:
069af753f5ba43478846a1df502675a6
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-06-08-000828-b.c2
Назва:
Учасник закупівлі ФОП "Мартиненко О.С" ввів в оману замовника.надавши документи яки не відповідають умовам зберігання продукції.
Вимога:
Учасник закупівлі ФОП "Мартиненко О.С" ввів в оману замовника.надавши документи Реєстрації потужності де не вказано температурний режим за яким зберігаються продукт та вид діяльності не відповідає умовам тендерної документації, а саме вид діяльності роздрібна торгівля та транспортування, та експлуатаційний дозвіл на зберігання Де не вказано умови згідно з статтею 277.
ФОП "Мартиненко О.С" ввів в оману замовника зазначивши ,що у договорі зберігання не зазначено температурний режим, який дозволяє зберігати предмет закупівлі, але у пункті 1,7 Умови зберігання зазначено температурний режим .Прошу ретельно розглянути документацію ...
Пов'язані документи:
Учасник
- скарга 22.21.docx 22.06.2021 12:02
Дата подачі:
22.06.2021 12:02
Вирішення:
Відповідно до ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, повинні отримати експлуатаційний дозвіл.
Відповідно до ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» експлуатаційний дозвіл надається на операторів ринку, які провадять діяльність, пов'язану з первинним виробництвом та/або транспортуванням та/або зберіганням та/або продажем харчових продуктів тваринного походження, які потребують дотримання температурного режиму та не можуть зберігатися при температурі вище 10° C (повинні зберігатися за температури нижче 10° C). В самому дозволі не зазначається температурний режим.
Такий дозвіл є у ФОП Мартиненко О.С.
ФОП Мартиненко є в переліку Реєстри потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи.
Статус вимоги:
Відхилено
Задовільнена:
Ні
Вимога
Відкликано скаржником
Оскарження переможця
Номер:
e977f14ed79d44629da90361929349cf
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-06-08-000828-b.b1
Назва:
Оскарження переможця
Вимога:
Учасник ФОП Неділько Віктор Миколайович не відповідає кваліфікаційним вимогам, тому що:
- по-перше, Учасник надав декларацію виробника на маргарин 25% жирності, а в технічних вимогах Замовник вимагає маргарин 72% жирн. Чим занизив ціну на даний вид продукції та якість, що категорично забороняється Законодавством;
- по-друге, згідно реєстрації потужностей даний Учасник має право на реалізацію продуктів харчування, які зберігаються при температурі вище 10 градусів. Даний Учасник надав договір на зберігання з ПП ТК "Донінус-Трейд", але і цей контрагент має право також на зберігання продукції при температурі вище 10 градусів згідно відкритих реєстрів реєстраціїпотужностей операторів. А маргарин потрібно зберігати при температурі від 0 градусів до 10 .
Тому з наведених фактів даний Учяасник не відповідає кваліфікаційним вимогам та зобов'язаний бути ДИСКАЛІФІКОВАНИЙ!!!!
Пов'язані документи:
Замовник
- Протокол №52 про відхилення маргарин.docx 22.06.2021 11:14
Дата подачі:
18.06.2021 16:36
Вирішення:
Дійсно,учасник ФОП Неділько Віктор Миколайович не відповідає кваліфікаційним вимогам, тому що: - по-перше, Учасник надав декларацію виробника на маргарин 25% жирності, а в технічних вимогах Замовник вимагає маргарин 72% жирн. Чим занизив ціну на даний вид продукції та якість, що категорично забороняється Законодавством; - по-друге, згідно реєстрації потужностей даний Учасник має право на реалізацію продуктів харчування, які зберігаються при температурі вище 10 градусів. Даний Учасник надав договір на зберігання з ПП ТК "Донінус-Трейд", але і цей контрагент має право також на зберігання продукції при температурі вище 10 градусів згідно відкритих реєстрів реєстраціїпотужностей операторів. А маргарин потрібно зберігати при температурі від 0 градусів до 10 . Тому з наведених фактів даний Учасник не відповідає кваліфікаційним вимогам та зобов'язаний бути ДИСКАЛІФІКОВАНИЙ
Статус вимоги:
Задоволено
Опис причини скасування:
cancelled
Дата скасування:
22.06.2021 11:14