• Відкриті торги
  • КЕП

За кодом ДК 021:2015 – 15110000 – 2 М'ясо (Яловичина без кістки, I категорії, охолоджена – (Код за ДК 021:2015 15111100-0 Яловичина); свинина без кістки, охолоджена – (Код за ДК 021:2015 15113000-3 Свинина); печінка яловича охолоджена – (Код за ДК 021:2015 15114000-0 Потрухи); тушки курей бройлерів I категорії, охолоджені, патрані – (Код за ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина); курячі частини порційні (грудка куряча охолоджена) – (Код за ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина); печінка куряча охолоджена – (Код за ДК 021:2015 – 15112300-9 Печінка свійської птиці)

Оголошено тендер

3 030 430.00 UAH

Документи до плану