• Відкриті торги
  • КЕП

М’ясо, код ДК 021:2015 - 15110000-2 (М'ясо та субпродукти ) 5 лотів: лот № 1 - М'ясо свинини охолоджене; лот № 2 - Сало свіже; лот № 3 - М'ясо яловичини охолоджене; лот № 4 - Харчові субпродукти охолоджені; лот № 5 - М’ясо куряче охолоджене

Оголошено тендер

370 500.00 UAH
Номер: 37b15d504bcf450db851af24b3082254
Ідентифікатор плану: UA-P-2019-12-27-001091-a
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: Управління Служби безпеки України в Запорізькій області
Замовник: Управління Служби безпеки України в Запорізькій області
Очікувана вартість: 370 500.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо, код ДК 021:2015 - 15110000-2 (М'ясо та субпродукти ) 5 лотів: лот № 1 - М'ясо свинини охолоджене; лот № 2 - Сало свіже; лот № 3 - М'ясо яловичини охолоджене; лот № 4 - Харчові субпродукти охолоджені; лот № 5 - М’ясо куряче охолоджене
Примітки: Зміни до річного плану(для потреб 2020 року)
Річний план закупівлі на: 2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Грудень 2019
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 27.12.2019 14:39

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М'ясо свинини охолоджене.
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 800 кілограм
Період постачання до 10.02.2020
Сало свіже.
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 20 кілограм
Період постачання до 10.02.2020
М'ясо яловичини охолоджене.
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 600 кілограм
Період постачання до 10.02.2020
Харчові субпродукти охолоджені.
Код ДК 021:2015: 15114000-0 Потрухи
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 10.02.2020
М’ясо куряче охолоджене.
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 1000 кілограм
Період постачання до 10.02.2020

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума370 500.00 UAH