-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи (Сіль йодована, Ванільний цукор 10г, Перець чорний мелений, Лавровий лист, Петрушка сушена, Кріп сушений, Папріка мелена, Гірчичний порошок, Коріандр, Кмін, Орегано, Гвоздика, Оцет, Мускатний горіх, Хмелі-сунелі, Кориця, Куркума, Часник сушений)
Оголошено тендер
7 547.40
UAH
Номер:
6706e1e169c24c0da8ba0210707a2d14
Ідентифікатор плану:
UA-P-2025-11-19-000217-a
Тип процедури:
Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник:
Йосипівський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
×
-
Код ЄДРПОУ:
34312077
-
Адреса:
67811, Україна, Одеська область, село Йосипівка, вулиця Софіївська, будинок 101
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
Йосипівський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
×
-
Код ЄДРПОУ:
34312077
-
Адреса:
67811, Україна, Одеська область, село Йосипівка, вулиця Софіївська, будинок 101
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
7 547.40 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи (Сіль йодована, Ванільний цукор 10г, Перець чорний мелений, Лавровий лист, Петрушка сушена, Кріп сушений, Папріка мелена, Гірчичний порошок, Коріандр, Кмін, Орегано, Гвоздика, Оцет, Мускатний горіх, Хмелі-сунелі, Кориця, Куркума, Часник сушений)
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Листопад 2025
Класифікатор ДК 021:2015:
15870000-7 Заправки та приправи
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
19.11.2025 08:07
Історія обґрунтування:
×
-
Опис обґрунтування:
Закупівля здійснюється відповідно до пункту 11 Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.2025 року № 1451 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення якості гарячого харчування та фінансування харчування учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти» та Постанови Кабінету Міністрів України від 13.08.2025 року № 969 «Деякі питання фінансування харчування учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти за кошти Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй у 2025 році». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені за наявною потребою в товарі з метою організації харчування під час навчального процесу. Розмір бюджетного призначення в межах видатків, та очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі розрахунку очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін, беручи до уваги наказ Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (із змінами).
-
Дата публікації:
19.11.2025 08:08
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Сіль йодована
Кількість
9.5 кілограм
Період постачання
(не задано)
Ванільний цукор 10г
Кількість
46 штука
Період постачання
(не задано)
Перець чорний мелений
Кількість
0.67 кілограм
Період постачання
(не задано)
Лавровий лист
Кількість
0.012 кілограм
Період постачання
(не задано)
Петрушка сушена
Кількість
7.7 кілограм
Період постачання
(не задано)
Кріп сушений
Кількість
0.6 кілограм
Період постачання
(не задано)
Папріка мелена
Кількість
0.5 кілограм
Період постачання
(не задано)
Гірчичний порошок
Кількість
1.15 кілограм
Період постачання
(не задано)
Коріандр
Кількість
0.48 кілограм
Період постачання
(не задано)
Кмін
Кількість
0.5 кілограм
Період постачання
(не задано)
Орегано
Кількість
2.4 кілограм
Період постачання
(не задано)
Гвоздика
Кількість
0.058 кілограм
Період постачання
(не задано)
Оцет
Кількість
1 літр
Період постачання
(не задано)
Мускатний горіх
Кількість
0.313 кілограм
Період постачання
(не задано)
Хмелі-сунелі
Кількість
0.23 кілограм
Період постачання
(не задано)
Кориця
Кількість
0.42 кілограм
Період постачання
(не задано)
Куркума
Кількість
0.4 кілограм
Період постачання
(не задано)
Часник сушений
Кількість
1.5 кілограм
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписВиконання заходів за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення якості гарячого харчування та фінансування харчування учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти
Код класифікації видатківТПКВКМБ:1700 - Виконання заходів за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення якості гарячого харчування та фінансування харчування учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти
Адміністративно-територіальна класифікаціяЙосипівка
Сума754.70 UAH
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписЗабезпечення харчуванням учнів закладів загальної середньої освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам
Код класифікації видатківТПКВКМБ:1702 - Забезпечення харчуванням учнів закладів загальної
середньої освіти за рахунок субвенції з державного
бюджету місцевим бюджетам
Адміністративно-територіальна класифікаціяЙосипівка
Сума6 792.30 UAH