• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясопродукти

Оголошено тендер

111 740.00 UAH
Номер: 723430459c204200b15e8ed552bf04e6
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-10-03-004479-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 111 740.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясопродукти
Примітки: відповідно до підпункту 6 пункту 13 Особливостей: відмінено відкриті торги через неподання жодної тендерної пропозиції для участі у відкритих торгах у строк, установлений замовником згідно з цими особливостями, у тому числі за лотом.
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Жовтень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 03.10.2025 10:58

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Сосиска з молоком
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 130 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Ковбаса варена
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Ковбаса копчена
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Фарш свинний
Код ДК 021:2015: 15131490-6 Страви зі свинини
Кількість 420 кілограм
Період постачання до 31.12.2025

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опис
Сума111 740.00 UAH