• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясопродукти

Оголошено тендер

9 000.00 UAH
Номер: ffdb1fff09434fd8a213852bed9c1800
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-09-22-008442-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 9 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясопродукти
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Вересень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 22.09.2025 12:59

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясопродукти
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 45 кілограм
Період постачання до 31.12.2025

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Код класифікації видатківТПКВКМБ:1091 - Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок коштів місцевого бюджету
Адміністративно-територіальна класифікаціяІвано-Франківська
Сума9 000.00 UAH