• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Випічка в асортименті ДК 021:2015 15810000-9 (Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

Оголошено тендер

32 000.07 UAH
Номер: 41de986031034ee6aca81b7c2d2a425b
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-09-12-013622-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Замовник: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Очікувана вартість: 32 000.07 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Випічка в асортименті ДК 021:2015 15810000-9 (Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Вересень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 12.09.2025 15:29

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Пончики полуниця
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 80 штука
Період постачання (не задано)
Пончики шоколад
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 80 штука
Період постачання (не задано)
Бублик кориця
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 80 штука
Період постачання (не задано)
Бублик сир
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 80 штука
Період постачання (не задано)
Сосиска в тісті
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 80 штука
Період постачання (не задано)
Піца гавайська
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 60 штука
Період постачання (не задано)
Капрезе
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 61 штука
Період постачання (не задано)
Завиванець
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 65 штука
Період постачання (не задано)
Плюшка
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 100 штука
Період постачання (не задано)
Самса
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 69 штука
Період постачання (не задано)
Пиріжок картопля
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 90 штука
Період постачання (не задано)
Біляш з м'ясом
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 52 штука
Період постачання (не задано)
Слойка яблуко
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 80 штука
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Код класифікації видатківКПК-2025:2201160 - Підготовка кадрів закладами вищої освіти та забезпечення діяльності їх баз практики
Сума32 000.07 UAH