• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

м’ясо

Оголошено тендер

62 190.00 UAH
Номер: 927643adcbb1433b8acf6e1d347bd081
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-09-09-007010-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 62 190.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: м’ясо
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Вересень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
Дата опублікування: 09.09.2025 11:47

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Філе куряче
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 180 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Печінка куряча
Код ДК 021:2015: 15119000-5 М’ясо різне
Кількість 70 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Четвертинка куряча
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
М’ясо свине
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 60 кілограм
Період постачання до 31.12.2025

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опис
Сума62 190.00 UAH