• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М'ясопродукти

Оголошено тендер

9 600.00 UAH
Номер: 769d851d26524b448b5e57b77adb689a
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-09-03-004268-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: Професійний коледж сервісу і дизайну м. Житомира
Замовник: Професійний коледж сервісу і дизайну м. Житомира
Очікувана вартість: 9 600.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М'ясопродукти
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Серпень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 03.09.2025 10:54

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Балик
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 15 кілограм
Період постачання (не задано)
Ковбаса с\к
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 15 кілограм
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Код класифікації видатківТПКВКМБ:1092 - Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок освітньої субвенції
Адміністративно-територіальна класифікаціяЖитомир
Сума9 600.00 UAH