• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

Обладнання для харчоблоку Технічного ліцею Дніпровського району м. Києва

Оголошено тендер

1 693 006.00 UAH
Номер: 91ad2ec95ce14ec59ff9d7ef2dbfa5e9
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-08-20-014569-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації
Замовник: Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації
Очікувана вартість: 1 693 006.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Обладнання для харчоблоку Технічного ліцею Дніпровського району м. Києва
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Серпень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
КЕКВ: 2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
КЕКВ: 3110 Придбання обладнання і предметів довгострокового користування
Дата опублікування: 20.08.2025 16:58

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Теплова кулінарна система на 10 рівнів з інтелектуальним управлінням
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Теплова кулінарна система із двома тигелями по 17 літрів
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Підставка для теплової кулінарної системи
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Підставка під 10-рівневий пароконвектомат
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Збірник конденсату для пароконвектомату
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Решітка GN 1/1
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штука
Період постачання (не задано)
Корзина для смаження GN 1/1
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штука
Період постачання (не задано)
Контейнер з гранітно-емалевим покриттям 1/1 GN h 60 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штука
Період постачання (не задано)
Перфарована ємкість із нержавіючої сталі 1/1 GN h 55 мм GN 1/1
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штука
Період постачання (не задано)
Противінь для смаження та випікання 1/1 GN з антипригарним покриттям Trilax
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Форма Multibaker 1/1 GN з антипригарним покриттям Trilax
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємкість GN1/2 h65 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємкість GN1/1 h20 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємкість GN1/1 h65 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємкість GN1/1 h100 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємкість GN1/1 h150 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємкість GN1/1 h200 мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штука
Період постачання (не задано)
Кришка гастроємкості GN1/2
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Кришка гастроємкості GN1/1
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штука
Період постачання (не задано)
Візок із нержавіючої сталі
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Шпатель для теплового обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Код класифікації видатківTPKVKMB:1020 - Надання загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету
Адміністративно-територіальна класифікаціяДніпровський
Сума1 693 006.00 UAH