-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
ДК 021:2015:03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (виноград (білий, темний), сливи) для закладів дошкільної освіти Залізничного району м.Львова
Оголошено тендер
99 000.00
UAH
Номер:
56565153b8eb420bb5202e58bf5fbbc9
Ідентифікатор плану:
UA-P-2025-08-19-014440-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
Відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освітньої інфраструктури департаменту освіти та культури Львівської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
41321682
-
Адреса:
79022, Україна, Львівська область, Львів, вул.Виговського І., будинок 34
-
Категорія:
Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Замовник:
Відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освітньої інфраструктури департаменту освіти та культури Львівської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
41321682
-
Адреса:
79022, Україна, Львівська область, Львів, вул.Виговського І., будинок 34
-
Категорія:
Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Очікувана вартість:
99 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
ДК 021:2015:03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (виноград (білий, темний), сливи) для закладів дошкільної освіти Залізничного району м.Львова
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Серпень 2025
Класифікатор ДК 021:2015:
03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
19.08.2025 17:09
Історія обґрунтування:
×
-
Опис обґрунтування:
Закупівля продуктів харчування для закладів дошкільної освіти Залізничного району м. Львова здійснюється з метою забезпечення якісного, повноцінного та збалансованого харчування дітей відповідно до чинних санітарних норм та відповідно до вимог, що передбачені постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. №305. Закупівля слив та винограду є доцільною та обґрунтованою з точки зору харчової цінності, сезонності та відповідності санітарно-гігієнічним нормам. Відповідно до норм харчування дітей у ЗДО, меню має бути збалансованим і різноманітним, включати сезонні овочі та фрукти. Введення слив та винограду у раціон урізноманітнює фруктову групу продуктів. Вони сприяють зміцненню імунної системи, підвищують опірність організму до сезонних інфекцій. У період достигання слив та винограду закупівля дозволяє забезпечити дітей свіжими, якісними та натуральними продуктами з максимальним вмістом поживних речовин
-
Дата публікації:
19.08.2025 17:11
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438
Кількість
450 кілограм
Період постачання
(не задано)
Сливи свіжі, великоплідні, сорт перший, від 35 мм
Кількість
750 кілограм
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис(Загальний фонд міського бюджету - 40%; Спец. фонд (батьківська плата) - 60%)
Код класифікації видатківTPKVKMB:1010 - Надання дошкільної освіти
Адміністративно-територіальна класифікаціяЗалізничний
Сума99 000.00 UAH