-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
Лопатка свинна без кістки, філе куряче, гомілка куряча охолоджені ДК 021:2015-15110000-2 «М'ясо»
Оголошено тендер
14 525.00
UAH
Номер:
1d368c6eaa2841e59f629449f8f5922b
Ідентифікатор плану:
UA-P-2025-05-29-004300-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЛУЦЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02540048
-
Адреса:
43017, Україна, Волинська область, Луцьк, ВУЛИЦЯ КЛИМЧУКА СЕРГІЯ, будинок 3.
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЛУЦЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02540048
-
Адреса:
43017, Україна, Волинська область, Луцьк, ВУЛИЦЯ КЛИМЧУКА СЕРГІЯ, будинок 3.
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
14 525.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Лопатка свинна без кістки, філе куряче, гомілка куряча охолоджені ДК 021:2015-15110000-2 «М'ясо»
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Травень 2025
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
Дата опублікування:
29.05.2025 11:05
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Лопатка свинна без кістки, охолоджена
Кількість
40 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
Філе куряче, охолоджене
Кількість
20 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
Гомілка куряча, охолоджена
Кількість
15 кілограм
Період постачання
до 31.12.2025
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Код класифікації видатківTPKVKMB:1091 - Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок коштів місцевого бюджету
Адміністративно-територіальна класифікаціяЛуцьк
Сума14 525.00 UAH