-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
Філе куряче охолоджене, лопатка свинна охолоджена, тазостегнова частина свинна охолоджена ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (Філе курки охолоджене - Код ДК 021:2015:15112130-6 – Курятина; Лопатка свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина; Окіст (тазостегнова частина) свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина)
Оголошено тендер
266 000.00
UAH
Номер:
b07d29041b7a44f4b8cc51b37ab7dceb
Ідентифікатор плану:
UA-P-2025-04-28-010685-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
Державний професійно - технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02547688
-
Адреса:
46002, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, просп. Степана Бандери, 32
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
Державний професійно - технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02547688
-
Адреса:
46002, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, просп. Степана Бандери, 32
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
266 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Філе куряче охолоджене, лопатка свинна охолоджена, тазостегнова частина свинна охолоджена ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (Філе курки охолоджене - Код ДК 021:2015:15112130-6 – Курятина; Лопатка свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина; Окіст (тазостегнова частина) свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина)
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Квітень 2025
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
28.04.2025 15:22
Документи
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума266 000.00 UAH