• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП
  • Prozorro Market

Філе куряче охолоджене, лопатка свинна охолоджена, тазостегнова частина свинна охолоджена ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (Філе курки охолоджене - Код ДК 021:2015:15112130-6 – Курятина; Лопатка свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина; Окіст (тазостегнова частина) свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина)

Оголошено тендер

266 000.00 UAH
Номер: b07d29041b7a44f4b8cc51b37ab7dceb
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-04-28-010685-a
Тип процедури: Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник: Державний професійно - технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
Замовник: Державний професійно - технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
Очікувана вартість: 266 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Філе куряче охолоджене, лопатка свинна охолоджена, тазостегнова частина свинна охолоджена ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (Філе курки охолоджене - Код ДК 021:2015:15112130-6 – Курятина; Лопатка свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина; Окіст (тазостегнова частина) свинна охолоджена - Код ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина)
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Квітень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 28.04.2025 15:22

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума266 000.00 UAH