• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

15 000.00 UAH
Номер: 75f98488f98a428e9b52666ebb344800
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-04-17-012733-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 15 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Квітень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 17.04.2025 16:24

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 105 кілограм
Період постачання до 31.12.2025

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума15 000.00 UAH