• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Дослідження харчових продуктів на мікробіологічні показники, визначення ефективності термообробки харчових продуктів, розрахунок енергетичної цінності і хімічного складу страв, піску, визначення рівня освітленості, показників мікроклімату

Оголошено тендер

79 595.14 UAH
Номер: e146d56741b24142b4d7e58d88c0d3b8
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-03-03-000868-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВІДДІЛ ОСВІТИ ВК ГЕЛЬМЯЗІВСЬКОЇ С/Р
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ ВК ГЕЛЬМЯЗІВСЬКОЇ С/Р
Очікувана вартість: 79 595.14 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Дослідження харчових продуктів на мікробіологічні показники, визначення ефективності термообробки харчових продуктів, розрахунок енергетичної цінності і хімічного складу страв, піску, визначення рівня освітленості, показників мікроклімату
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Березень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
КЕКВ: 2240 Оплата послуг (крім комунальних)
Дата опублікування: 03.03.2025 09:24

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума79 595.14 UAH