• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв))

Оголошено тендер

102 650.00 UAH
Номер: be791f385b3341c581b6df381b9d6238
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-02-20-007005-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області
Замовник: Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області
Очікувана вартість: 102 650.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв))
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
КЕКВ: 2240 Оплата послуг (крім комунальних)
Дата опублікування: 20.02.2025 12:18

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Пробопідготовка зразка для мікробіологічного дослідження
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 47 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Сальмонела (Salmonellaspp.): ідентифікація
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 10 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Визначення вмісту білків у м'ясних стравах
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 6 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Визначення вмісту жирів у м’ясних стравах
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 6 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Визначення вмісту вуглеводів у м’ясних стравах
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 6 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Якість термічної обробки (реакція на пероксидазу)
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 47 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Сальмонела (Salmonella spp.):виявлення (ДСТУ/ISO, ISO)
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 47 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв) Коагулазопозитивні стафілококи - золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus ) та інші види:виявлення
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 47 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв) Кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 47 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв) Бактерії групи кишкової палички (коліформні бактерії): виявлення
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 47 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Визначення вмісту білків у молочних стравах
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 6 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Визначення вмісту жирів у молочних стравах
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 6 послуга
Період постачання (не задано)
71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних та інструментальних досліджень, випробувань, вимірювань, експертизи під час здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення (Дослідження готових страв)) Визначення вмісту вуглеводів у молочних стравах
Код ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послуги
Кількість 6 послуга
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Описгрн.
Сума102 650.00 UAH