• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

50 000.00 UAH
Номер: d5aa807568434ea4b147b1d5e615be6e
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-01-16-007724-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 50 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Дата опублікування: 16.01.2025 11:30

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 380 кілограм
Період постачання до 31.12.2025

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума50 000.00 UAH