-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
М’ясо (М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589)
Оголошено тендер
476 120.00
UAH
Номер:
b0b58ef7f7444b9681700e544fcdff4a
Ідентифікатор плану:
UA-P-2025-01-11-000732-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
Комунальний заклад "Ліцей №23" Кам'янської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
23370351
-
Адреса:
51900, Україна, Дніпропетровська область, М. КАМ'ЯНСЬКЕ, ЗАВОДСЬКИЙ Р-Н, ВУЛ. ПОБРАТИМІВ БУД. 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
Комунальний заклад "Ліцей №23" Кам'янської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
23370351
-
Адреса:
51900, Україна, Дніпропетровська область, М. КАМ'ЯНСЬКЕ, ЗАВОДСЬКИЙ Р-Н, ВУЛ. ПОБРАТИМІВ БУД. 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
476 120.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
М’ясо (М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589)
Примітки:
Закупівля здійснюється на очікувану вартість. Закупівля здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами та доповненнями) та Постанови від 12 жовтня 2022 року №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі» та постанова від 14.09.2020 року № 822 "Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Січень 2025
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
11.01.2025 17:51
Історія обґрунтування:
×
-
Опис обґрунтування:
Для харчування у закладі освіти,обґрунтовані вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Постанови Кабінету Міністрів України № 305 від 24.03.2021 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти
-
Дата публікації:
13.01.2025 19:13
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Кількість
20 кілограм
Період постачання
(не задано)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Кількість
1865 кілограм
Період постачання
(не задано)
М'якоть без кістки свинина, охолоджена, ДСТУ 4590
Кількість
400 кілограм
Період постачання
(не задано)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Кількість
10 кілограм
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опис
Сума60 000.00 UAH
ДжерелоДержавний бюджет України
ОписСубвенція з державного бюджету
Сума329 942.00 UAH
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума86 158.00 UAH