-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Послуги з Мікробіологічного та санітарно-гігієнічного дослідження харчових продуктів, змивів, бактеріологічний контроль стерильності виробів медичного призначення тощо
Оголошено тендер
100 000.00
UAH
Номер:
648701a060914ba7ab136402c3b22c25
Ідентифікатор плану:
UA-P-2024-11-18-021393-a
Тип процедури:
Відкриті торги з особливостями
Закупівельник:
Комунальне некомерційне підприємство "Жовтоводська міська лікарня" Жовтоводської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
14280960
-
Адреса:
52200, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янський р-н, м. Жовті Води, вул. Героїв Чорнобиля, буд.16
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
Комунальне некомерційне підприємство "Жовтоводська міська лікарня" Жовтоводської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
14280960
-
Адреса:
52200, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янський р-н, м. Жовті Води, вул. Героїв Чорнобиля, буд.16
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
100 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Послуги з Мікробіологічного та санітарно-гігієнічного дослідження харчових продуктів, змивів, бактеріологічний контроль стерильності виробів медичного призначення тощо
Річний план закупівлі на:
2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Листопад 2024
Класифікатор ДК 021:2015:
85140000-2 Послуги у сфері охорони здоров’я різні
КЕКВ:
2240 Оплата послуг (крім комунальних)
Дата опублікування:
18.11.2024 21:53
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Бактеріологічний контроль стерильності виробів медичного призначення, інструментарію після стерилізації, діагностичних імунобіологічних препаратів, лікарських засобів та інших об’єктів
Кількість
96 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення бактеріального забруд-нення середовища життєдіяльності людини методом змивів на бактерії групи кишкової палички
Кількість
118 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення бактеріального забруд-нення середовища життєдіяльності людини методом змивів на патогенний стафілокок
Кількість
118 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення бактеріального забруд-нення середовища життєдіяльності людини методом змивів на патогенні та умовно-патогенні бактерії
Кількість
118 одиниця
Період постачання
(не задано)
Контроль роботи парових, повітряних та газових стерилізаторів бактеріологічним методом
Кількість
48 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення загальної кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження перших страв (борщу, розсольнику)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення бактерій групи кишкової палички у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження перших страв (борщу, розсольнику)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення патогенних ентеробактерій, у т.ч. сальмонел у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження перших страв (борщу, розсольнику)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення загальної кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження других страв (рис, картопляне пюре)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення бактерій групи кишкової палички у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження других страв (рис, картопляне пюре)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення Е.cоlі у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження других страв (рис, картопляне пюре)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення патогенних ентеробактерій, у т.ч. сальмонел у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження других страв (рис, картопляне пюре)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення патогенного стафілокока (S.aureus) у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження других страв (рис, картопляне пюре)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення бактерій роду Proteus у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження других страв (рис, картопляне пюре)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення загальної кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження м’ясних страв (котлета, риба)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення бактерій групи кишкової палички у харчових продуктах та продовольчій сировині (Дослідження м’ясних страв (котлета, риба)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення патогенних ентеробактерій, у т.ч. сальмонел у харчових продуктах та продовольчій сировині ((Дослідження м’ясних страв (котлета, риба)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення патогенного стафілокока (S.aureus) у харчових продуктах та продовольчій сировині ((Дослідження м’ясних страв (котлета, риба)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення бактерій роду Proteus у харчових продуктах та продовольчій сировині ((Дослідження м’ясних страв (котлета, риба)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Визначення загального мікробного числа в воді питній, водоймищ, стічній, воді басейнів, іншій (Вода питна водопровідна)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення загальних коліформних бактерій у воді питній, воді басейнів (Вода питна водопровідна)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення E.coli у воді питній, воді басейнів (Вода питна водопровідна)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення ентерококів у воді питній (Вода питна водопровідна)
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Виявлення бактеріального забруднення середовища життєдіяльності людини методом змивів на бактерії групи кишкової палички
Кількість
12 одиниця
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опискошти НСЗУ
Сума100 000.00 UAH