• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

Кухонний інвентар та посуд для створення навчально-практичного центру «Сучасні технології системи харчування та ресторанного обслуговування»(додатковий) ДК 021:2015 - 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування

Оголошено тендер

694 800.00 UAH
Номер: dad8a59b1be74652a6739fda3ac7857c
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-10-28-005645-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: Вище професійне училище №22 м. Сарни
Замовник: Вище професійне училище №22 м. Сарни
Очікувана вартість: 694 800.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Кухонний інвентар та посуд для створення навчально-практичного центру «Сучасні технології системи харчування та ресторанного обслуговування»(додатковий) ДК 021:2015 - 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Примітки: Відкриті торги з особливостями. Рівненська обл., м.Сарни, вул.Технічна, 4 Категорія: юридична особа яка забезпечує потреби держави або територіальної громади та є розпорядником, одержувачем бюджетних коштів (п.3 ч.4 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі")
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Жовтень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
КЕКВ: 2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
Дата опублікування: 28.10.2024 11:28

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Комплект індивідуальної сітчастої тарілки для їжі
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 600 штука
Період постачання (не задано)
Набір дошок для обробки згідно НАССР
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 16 штука
Період постачання (не задано)
Набір ножів 8 предметів згідно НАССР
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 16 штука
Період постачання (не задано)
Кондитерський інвентар
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Дошки для хлібобулочних виробів
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 9 штука
Період постачання (не задано)
Ножі для хлібобулочних виробів
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 9 штука
Період постачання (не задано)
Деко для смаження та випікання
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 20 штука
Період постачання (не задано)
Гастроємності
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 150 штука
Період постачання (не задано)
Кришки для гастроємностей з ваукумом
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 50 штука
Період постачання (не задано)
Кришки для гастроємностей з нержавійки
Код ДК 021:2015: 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Кількість 50 штука
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
ОписЗгідно наказу МОН №348 ввід 18 березня 2024 року "Про затвердження переліків закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на базі яких планується створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, передбаченої у 2024році". В межах проєкту створення навчально-практичного центру "Сучасні технології системи харчування та ресторанного обслуговування"
Сума694 800.00 UAH