-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Кухонний інвентар та посуд для створення навчально-практичного центру «Сучасні технології системи харчування та ресторанного обслуговування» ДК 021:2015 - 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Оголошено тендер
736 000.00
UAH
Номер:
51d26852a910488e867cd894d76e42f6
Ідентифікатор плану:
UA-P-2024-10-18-011809-a
Тип процедури:
Відкриті торги з особливостями
Закупівельник:
Вище професійне училище №22 м. Сарни
×
-
Код ЄДРПОУ:
02547116
-
Адреса:
34500, Україна, Рівненська область, Сарни, ВУЛИЦЯ ТЕХНІЧНА, будинок 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
Вище професійне училище №22 м. Сарни
×
-
Код ЄДРПОУ:
02547116
-
Адреса:
34500, Україна, Рівненська область, Сарни, ВУЛИЦЯ ТЕХНІЧНА, будинок 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
736 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Кухонний інвентар та посуд для створення навчально-практичного центру «Сучасні технології системи харчування та ресторанного обслуговування»
ДК 021:2015 - 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Примітки:
Відкриті торги з особливостями. Рівненська обл., м.Сарни, вул.Технічна, 4 Категорія: юридична особа яка забезпечує потреби держави або територіальної громади та є розпорядником, одержувачем бюджетних коштів (п.3 ч.4 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі")
Річний план закупівлі на:
2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Жовтень 2024
Класифікатор ДК 021:2015:
39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
КЕКВ:
3110 Придбання обладнання і предметів довгострокового користування
Дата опублікування:
18.10.2024 14:21
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Кухонний інвентар в асортименті
Кількість
1 штука
Період постачання
(не задано)
Кухонний посуд в асортименті
Кількість
1 штука
Період постачання
(не задано)
Столовий посуд в асортименті
Кількість
1 штука
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
ОписЗгідно наказу МОН №348 ввід 18 березня 2024 року "Про затвердження переліків закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на базі яких планується створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, передбаченої у 2024році". В межах проєкту створення навчально-практичного центру "Сучасні технології системи харчування та ресторанного обслуговування"
Сума736 000.00 UAH