• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

4 900.00 UAH
Номер: ad1c2354ed5e4ccda0d08df4553c2830
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-10-10-002997-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 4 900.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Жовтень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Дата опублікування: 10.10.2024 10:13

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 35 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума4 900.00 UAH