• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

ДК 021:2015: 15130000-8-М’ясопродукти

Оголошено тендер

82 600.00 UAH
Номер: 399bcaf3fb954122a0225fc5257bb1a8
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-09-04-012830-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 82 600.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: ДК 021:2015: 15130000-8-М’ясопродукти
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Вересень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
КЕКВ: 2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
Дата опублікування: 04.09.2024 15:39

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Сосиска з молоком
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 120 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Ковбаса варена «Олів’є»
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 20 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Ковбаса копчена популярна
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 120 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Ковбаса Львівська
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 15 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Фарш свинний
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опис
Сума82 600.00 UAH