• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

3 190.00 UAH
Номер: 8be1e09c56f0444aa1ee1b7fceb8e32c
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-06-03-012071-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 3 190.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Червень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 03.06.2024 15:50

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 22 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
ОписМ’ясо
Сума3 190.00 UAH