-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина (Лопатка свиняча охолоджена)
Оголошено тендер
165 000.00
UAH
Номер:
db505bc9c65841238ec1ec142f3e5cf8
Ідентифікатор плану:
UA-P-2024-05-31-008487-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
×
-
Код ЄДРПОУ:
02004806
-
Адреса:
32302, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, вул. Мазепи Івана, буд. 31
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
×
-
Код ЄДРПОУ:
02004806
-
Адреса:
32302, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, вул. Мазепи Івана, буд. 31
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
165 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина (Лопатка свиняча охолоджена)
Примітки:
Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина( Лопатка свиняча охолоджена)
1. Філе куряче (охолоджене) 15112130-6 Курятина:
- філе куряче, охолоджене;
- поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без
крововиливів;
- на розрізі м'ясо не липке;
- консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів;
- м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок.
2. М'ясо (лопатка охолоджена) ДК 021:2015 15113000-3 Свинина
М'ясо (лопатка свиняча охолоджена);
- М'ясо має бути Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно.
- М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів.
- По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу.
- По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною.
- Не допускаються дрібні частки та обрізки.
1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару.
2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 30.06.2024 року. КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня» КПМР, вул. Івана Мазепи, 31, продовольчий склад №1 та вул. Івана Виговського,17, продовольчий склад № 2. м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл., 32300. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом десяти календарних днів
3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника.
4. Строк поставки – з дати укладання договору до 30 червня 2024 р.
5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Річний план закупівлі на:
2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Травень 2024
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2610 Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
Дата опублікування:
31.05.2024 15:33
Документи
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписКошти місцевого бюджету
Сума25 000.00 UAH
ДжерелоІнше
ОписКошти НСЗУ
Сума140 000.00 UAH