• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

50 000.00 UAH
Номер: 64c5d867add04343ab00b9f431731bb1
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-02-16-002072-b
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 50 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 16.02.2024 12:24

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 470 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписМ’ясо
Сума50 000.00 UAH