• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

30 000.00 UAH
Номер: e75ed02f48794cf89cd6358c84e7fd78
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-01-17-003972-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 30 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 17.01.2024 13:19

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 315 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписМ’ясо
Сума30 000.00 UAH