• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

Тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка та філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка, тушка курчат-бройлерів: лот 1 – тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка; лот 2 – філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка та тушка курчат-бройлерів

Оголошено тендер

2 109 900.00 UAH
Номер: ccf5604e27b34792b58075324a220992
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-01-11-003962-c
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: Сумський державний університет
Замовник: Сумський державний університет
Очікувана вартість: 2 109 900.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка та філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка, тушка курчат-бройлерів: лот 1 – тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка; лот 2 – філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка та тушка курчат-бройлерів
Примітки: Вид закупівлі - процедура закупівлі.
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 11.01.2024 14:53

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума2 109 900.00 UAH