• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП
  • Prozorro Market

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399:2005, фасоване, 200г

Оголошено тендер

167 904.00 UAH
Номер: 973f6bba58d24a38ba5a325d05039df3
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-01-08-001282-a
Тип процедури: Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник: Відділ освіти,культури,молоді,спорту та туризму Микулинецької селищної ради
Замовник: Відділ освіти,культури,молоді,спорту та туризму Микулинецької селищної ради
Очікувана вартість: 167 904.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399:2005, фасоване, 200г
Примітки: Масло солодко вершкове від 72,5%, жирності ДСТУ 4399, фасоване, 200г Вершкове масло фасоване по 0,200 кг брусками. Зовнішній вигляд – висококалорійний жировий молочний продукт, якій повинен вироблятися з вершків або продуктів перероблення коров’ячого молока, яке має притаманний йому смак. Окрім жиру, в масло переходять всі складові частини вершків – фосфатиди, білки, лактоза, вітаміни, вода. Жирність – не менше 72 %. Органолептичні показники: смак та запах – хороший, консистенція – хороша, пластична, колір – однорідний. Запах - чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів. Смак - чистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків. Строк зберігання вершкового масла у холодильниках та базах складає (з моменту виготовлення): - при температурі – від 0°С до мінус 5°С включно - 60 діб; - при температурі – від мінус 6°С до мінус 11°С включно - 75 діб; - при температурі – від мінус 12°С до мінус 18°С включно - 90 діб; Транспортна та споживча тара повинна бути чиста, неушкоджена, добре запакована, з відповідним маркуванням. Маркування: назва та адреса виробника, повна назва продукту, його склад, кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності, умови зберігання, маса нетто, брутто, тара, номер партії, інформаційні дані про харчову цінність 100 г. продукту, штрих-код ЕАН та ін. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Транспорт повинен бути забезпечений санітарним паспортом автомобіля. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. - Якість товару при поставці повинна бути підтверджена якісними посвідченнями, які додаються до кожної видаткової накладної. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість. - Упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим чинним законодавством вимогам. - Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, генетично модифіковані організми (ГМО). Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару: - доставка товару; - здійснення вантажно-розвантажувальних послуг, занесення до місця зберігання, здійснюється за рахунок учасника (постачальника) у строк, визначений замовником в договорі про закупівлю та відповідно до заявки, а також у кількості, відповідно до заявки, до кожного закладу підпорядкованого Замовнику. Загальні умови поставки товарів: - поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Покупцем замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Покупцем у письмовій формі власноручно або передається факсимільним або поштовим зв'язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або/чи в усній формі (по телефону). При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість. Поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника 2-3 рази на тиждень. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи На момент поставки ,термін придатності товару не повинен складати менш, ніж 95% від терміну для даного товару визначеного виробником.
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 08.01.2024 12:45

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399:2005, фасоване, 200г
Код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
Кількість 2400 пачок
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума167 904.00 UAH