-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
Кейтерингові послуги (Послуги з харчування на 2024 рік)
Оголошено тендер
1 404 521.34
UAH
Номер:
c1290d6ffa294cf0a061421eb1123db0
Ідентифікатор плану:
UA-P-2023-12-11-011552-c
Тип процедури:
Відкриті торги з особливостями
Закупівельник:
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "ЛІЦЕЙ "БОРИСФЕН" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
×
-
Код ЄДРПОУ:
20199156
-
Адреса:
49023, Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Ростовська, 15
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "ЛІЦЕЙ "БОРИСФЕН" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
×
-
Код ЄДРПОУ:
20199156
-
Адреса:
49023, Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Ростовська, 15
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
1 404 521.34 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
Кейтерингові послуги
(Послуги з харчування на 2024 рік)
Річний план закупівлі на:
2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Грудень 2023
Класифікатор ДК 021:2015:
55520000-1 Кейтерингові послуги
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
11.12.2023 20:54
Історія обґрунтування:
×
-
Опис обґрунтування:
Обґрунтування технічних, якісних характеристик. Харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 (далі постанова № 305). Учасник розраховує ціну послуги відповідно до примірного чотиритижневого сезонного меню для різних вікових груп, що також враховують особливі дієтичні потреби здобувачів освіти/дітей (у разі їх наявності) та сезонність (осінь, зима, весна). Довіз гарячого харчування повинен здійснюватися учасником до закладу освіти. Ціна послуг має включати в себе витрати на закупівлю продуктів, транспорт, приготування, а також витрати на прибирання тощо. Ціна послуг повинна включати в себе всі податки та збори, обов’язкові платежі. Меню повинно бути розроблено та затверджено Учасником відповідно до п.36 постанови 305. Меню-розклад складається на основі примірного чотиритижневого сезонного меню з урахуванням технологічної документації на страви та вироби. Заміна страв та продуктів харчування у меню-розкладі допускається у разі виникнення об’єктивних причин (проблема з постачанням або якістю чи безпечністю окремого харчового продукту) та здійснюється в межах примірного чотиритижневого сезонного меню. Учасник має врахувати та суворо дотримуватися графіку харчування дітей визначеного керівником закладу.
-
Дата публікації:
11.12.2023 21:00
Документи
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума1 404 521.34 UAH