• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

ДК:021:2015:15110000-2 (м’ясо)

Оголошено тендер

50 070.00 UAH
Номер: f69fb7d370d447589113af2a69b55fc8
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-10-31-001705-b
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 50 070.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: ДК:021:2015:15110000-2 (м’ясо)
Річний план закупівлі на: 2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Жовтень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 31.10.2023 11:03

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Філе куряче
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 250 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Печінка куряча
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 20 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Четвертина куряча
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 20 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
М'ясо свинне
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 30 кілограм
Період постачання до 31.12.2023

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опис
Сума50 070.00 UAH