• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

ДК:021:2015:15130000-8 (м’ясопродукти)

Оголошено тендер

74 800.00 UAH
Номер: 2956e8cc12be42ce86ad23aa84eebfee
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-07-17-003340-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 74 800.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: ДК:021:2015:15130000-8 (м’ясопродукти)
Річний план закупівлі на: 2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Липень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
КЕКВ: 2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
Дата опублікування: 17.07.2023 15:42

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Сосиска з молоком
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Ковбаса варена «Олів’є»
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 10 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Ковбаса копчена популярна
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Ковбаса Львівська
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 10 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Фарш свинний
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2023

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоВласний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства)
Опис
Сума74 800.00 UAH