• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

Тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка та філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка, тушка курчат-бройлерів: лот 1 – тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка; лот 2 – філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка та тушка курчат-бройлерів

Оголошено тендер

1 218 000.00 UAH
Номер: 638b8b8ec1884b8aa7fe0fa01daaacf4
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-06-14-005237-c
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: Сумський державний університет
Замовник: Сумський державний університет
Очікувана вартість: 1 218 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка та філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка, тушка курчат-бройлерів: лот 1 – тазостегнова частина свинини, філей свинячий, корейка свиняча, балик свинячий, ошийок свинячий, печінка свиняча, яловичина (великий шматок), язик яловичий, печінка яловича, натуральна ковбасна оболонка; лот 2 – філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка та тушка курчат-бройлерів
Примітки: Вид закупівлі - процедура закупівлі.
Річний план закупівлі на: 2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Червень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 14.06.2023 15:17

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума1 218 000.00 UAH