• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

«ДК 021-2015 код 15110000-2 М’ясо» М’ясо свинина (без кістки) охолоджена (15113000-3 – Свинина), Четвертина задня курки бройлера охолоджена (15112130-6 - Курятина) Філе куряче охолоджене ( 15112130-6 - Курятина)

Оголошено тендер

254 844.00 UAH
Номер: 1817c90a19b443bbb0763491f25a91df
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-05-29-003947-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ВОЛИНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ
Замовник: КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ВОЛИНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ
Очікувана вартість: 254 844.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: «ДК 021-2015 код 15110000-2 М’ясо» М’ясо свинина (без кістки) охолоджена (15113000-3 – Свинина), Четвертина задня курки бройлера охолоджена (15112130-6 - Курятина) Філе куряче охолоджене ( 15112130-6 - Курятина)
Примітки: М’ясо свинини пісне охолоджене 1 ґатунку (стегнова та лопаткова частина без кісток, обжилована - Свинина пісна, І ґатунку (без кісток), м’ясна, обрізна, великими шматками. Поверхня м’яса рівна, необвітрена (у разі охолодженого), м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісток не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів.Четвертина задня курки бройлера - м’ясо вищого ґатунку без стороннього запаху, свіжозаморожене, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, білувато-рожевого кольору з рожевим відтінком, запах властивий свіжозамороженому м’ясу. Залишки терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 85% до загального терміну зберігання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов’язкова наявність посвідчення про якість. Запаковане та промарковане. Філе куряче охолоджене - не нижче 1 категорії, повинно бути охолоджене, вітчизняного виробника, без шкіри, добре обезкровлене, чисте без пошкоджень, подряпин, розривів
Річний план закупівлі на: 2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Травень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 29.05.2023 16:23

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Лот №1 - М’ясо свинина (без кістки) охолоджена (15113000-3 – Свинина)
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 568 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Лот №2 - Четвертина задня курки бройлера охолоджена ( 15112130-6 - Курятина)
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 540 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Лот №2-Філе куряче охолоджене ( 15112130-6 - Курятина)
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 600 кілограм
Період постачання до 31.12.2023

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
ОписРозрахунки здійснюються Покупцем протягом 10 календарних днів після отримання товару та підписання сторонами видаткової накладної шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника.
Сума254 844.00 UAH