• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

М’ясо яловиче, чверть куряча, печінка яловича, печінка куряча (ДК 021:2015 «15110000-2 М’ясо»)

Оголошено тендер

390 650.00 UAH
Номер: 077bd8210f7d4b91a678345dedd505e7
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-01-13-003948-c
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: КНП "Криворізька міська лікарня №10" Криворізької міської ради
Замовник: КНП "Криворізька міська лікарня №10" Криворізької міської ради
Очікувана вартість: 390 650.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо яловиче, чверть куряча, печінка яловича, печінка куряча (ДК 021:2015 «15110000-2 М’ясо»)
Примітки: М’ясо яловиче, чверть куряча, печінка яловича, печінка куряча (ДК 021:2015 «15110000-2 М’ясо») (М’ясо яловиче охолоджене (без кістки) - 500 кг; Печінка куряча охолоджена - 200 кг; Печінка яловича заморожена - 700 кг; Чверть куряча охолоджена - 2200 кг) Строк поставки товару до 31.12.2023 року.Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. Єдиним критерієм оцінки тендерних пропозицій є «Ціна» (вказується для платників ПДВ – «з ПДВ», а для не платників – «без ПДВ»). Питома вага критерію «Ціна» становить 100%. Юридична особа, що забезпечує потреби держави або територіальної громади. Закупівля здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», якою передбачено, що оборонні та публічні закупівлі товарів, робіт і послуг здійснюються без застосування процедур закупівель та спрощених закупівель, визначених Законами України «Про публічні закупівлі»
Річний план закупівлі на: 2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2610 Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 13.01.2023 15:03

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума270 500.00 UAH
ДжерелоІнше
ОписКошти НСЗУ
Сума120 150.00 UAH