• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

М’ясо за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо «Єдиного закупівельного словника» (Лот 1 - Філе куряче охолоджене за ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина; Лот 2 - Філе індиче охолоджене за ДК 021:2015: 15112120-3 Індичатина; Лот 3 - М’ясо свинини охолоджене без кістки (лопатка) за ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина; Лот 4 - М’ясо яловичини охолоджене, без кістки за ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)

Оголошено тендер

606 380.00 UAH
Номер: 93d25d5d8a7c4fd58fbe783bab753ace
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-01-11-004914-b
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: РУДНЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВЕЛИКОДИМЕРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Замовник: РУДНЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВЕЛИКОДИМЕРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Очікувана вартість: 606 380.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо «Єдиного закупівельного словника» (Лот 1 - Філе куряче охолоджене за ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина; Лот 2 - Філе індиче охолоджене за ДК 021:2015: 15112120-3 Індичатина; Лот 3 - М’ясо свинини охолоджене без кістки (лопатка) за ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина; Лот 4 - М’ясо яловичини охолоджене, без кістки за ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)
Річний план закупівлі на: 2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 11.01.2023 20:46

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума606 380.00 UAH