• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Мясо

Оголошено тендер

20 000.00 UAH
Номер: 7d66c9344bad4b90a86cba593bf6c4d0
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-11-04-001707-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 20 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Мясо
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Листопад 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Дата опублікування: 04.11.2022 11:57

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
мясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 130 кілограм
Період постачання до 31.12.2022

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума20 000.00 UAH