• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

15 000.00 UAH
Номер: 67139994827e472f92ccadb3973229e1
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-02-21-000444-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 15 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 21.02.2022 09:30

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 150 кілограм
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписМ’ясо
Сума15 000.00 UAH