• Відкриті торги
  • КЕП

Філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка, тушка курчат-бройлерів

Оголошено тендер

841 000.00 UAH
Номер: c56bccac62a248b585919058197f43d0
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-02-11-004659-c
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: Сумський державний університет
Замовник: Сумський державний університет
Очікувана вартість: 841 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Філе грудної частини, печінка, окорок, стегно, чверть, ніжка, тушка курчат-бройлерів
Примітки: Вид закупівлі - процедура закупівлі.
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 11.02.2022 14:37

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума841 000.00 UAH